Overdracht praktijk

 Geachte patiënten van huisartsen-praktijk H. Boelhouwer ,

Na ruim 26 jaar als huisarts te hebben gewerkt sedert 1998 in Mijdrecht hierbij informatie over de huisartsenpraktijk aan de Croonstadtlaan 1c .

Per 1 oktober 2024 a.s. zal de praktijk overgenomen worden door collega-huisarts mevrouw Pascale Schure .  Pascale heeft inmiddels enige maanden als huisarts in ons team  gewerkt en we zijn verheugd dat een ervaren en kundige huisarts Mijdrecht komt versterken . Ik heb alle vertrouwen dat u in haar een prettige en deskundige opvolger heeft !

Huisarts Henk Boelhouwer zal tussen 1 oktober -18 december 2024   regulier spreekuur houden  om de overdracht zo soepel mogelijk te laten zijn .

De praktijkvoering en huisartsgeneeskunde zorg is , begrijpelijkerwijs voor velen , niet altijd eenvoudig meer : veranderingen in telefonische bereikbaarheid , on-line dossier inzage  , e-mail contact … alles is in een stroomversnelling .

Houdt U graag de website in de gaten, met het oog op veranderingen : ik ben er van overtuigd dat Pascale en het team er alles aan gaan doen om een moderne , prettige  huisartsenpraktijk verder vorm te geven .

Houdt U graag de website in de gaten, met het oog op veranderingen : ik ben er van overtuigd dat Pascale en het team er alles aan gaan doen om een moderne , prettige  huisartsenpraktijk verder vorm te geven .


Ter info : vanuit de huisartsenregio noord-west-utrecht zullen we maandag 7 oktober een doorstart maken met een compleet nieuw computersysteem . Dit zal veel van het team vragen . De praktijk zal vrijdag 4 oktober voor spoed bereikbaar zijn aangezien het systeem afgesloten moet worden . Uiteraard hartelijk dank voor uw begrip .

 

Mocht u toch op enigerlei bezwaar willen  maken dat uw dossier overgedragen wordt, kunt u dit uiteraard laten weten .

 


 

Onze zeer gewaardeerde collega huisarts Anton Abdalla bij velen ook bekend en vertrouwd geworden de afgelopen  jaren gaat zijn loopbaan ook elders voortzetten . Wij en u zullen hem zeker missen en ook dank namens Anton voor het gestelde vertrouwen.

Bij deze wil ik u hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen in mij , mijn collegae-huisartsen en de teams assistenten , praktijkverpleegkundigen en andere medewerkers van de afgelopen 26 jaar .De steun en toewijding van alle dokters-assistentes , verpleegkundigen en verzorgenden was onmisbaar !

Herinneringen aan gedeelde huisarts-patienten contacten zijn dierbaar , troostrijk , met  warme gevoelens. Ook delen van  verdriet bij ziektes en moeilijke levensloopgebeurtenissen , herinneringen aan de zorgen en laatste steun die ik met U mocht delen . In goede en slechtere tijden ,  ook de teleurstellingen , maar bijna altijd wederzijdse dank en respect .

Het valt niet mee om een dergelijke knoop door te hakken , ik zal u missen … …houdt het allemaal zo gezond mogelijk !

Na mijn artsen-opleiding volgde uitzending als tropenarts naar Malawi, Afrika . Tussen de jaren van ons opgroeiende gezin in Mijdrecht waren er geregeld bezoeken aan mijn oude ziekenhuis en konden echo-en in toekomst oogheelkunde apparatuur aldaar gedoneerd en benut  worden .  Ik hoop na enige maanden met  mijn collega huisarts Pascale Schure te hebben opgewerkt  in Malawi  weer te helpen in de tropische plattelands ziekenhuis zorg en mijn 38 jaar medische ervaring en kennis ook daar te delen .

 

 

 

Aan U allen nogmaals hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen en het allerbeste voor u en uw dierbaren in goede gezondheid ! Mede namens de assistentes Medine , Tugba,  Hella , Monique  , praktijk-ondersteunster Zdravka  en psychologe Renata,

Op : dinsdag        17 december    14.00 uur – 17.00  uur      zal ik aanwezig zijn ,

op : woensdag   18 december     14.00  uur - 17.00  uur

zullen huisarts Anton en ik beiden aanwezig zijn op de praktijk op de Croonstadtlaan .

Afbeelding met symbool, logo, Lettertype, Graphics

Automatisch gegenereerde beschrijving U bent dan van harte welkom en zouden  het leuk vinden om elkaar  de hand te schudden .  Het ga U goed    !

Henk Boelhouwer, huisarts

 

Back to top